Nieuwe naam: Fource Automotive Source

Fource Automotive Source is op 1 oktober 2014 officieel gelanceerd. Een nieuwe naam, maar bestaande uit bekende gezichten voor u: Havam, Harrems Tools, K├╝hne en Van Heck & Co. Vanaf nu zult u meer gaan zien en horen van Fource.

car tyre

Grossierswereld login

Volg ons op:

Twitter Youtube Linkedin

Partsbase

Partsbase van Havam is de online én realtime database voor het snel en eenvoudig zoeken van onderdelen voor uw auto. De database is open toegankelijk voor iedereen. In de Partsbase staan ook alle artikelen die niet aan bepaalde autotypen gebonden zijn, zoals: kabelschoenen, draad, relais, schakelaars, zekeringen, autolampen en tapes. Deze vindt u in de sectie Universal Parts. Daarnaast is de grafische stuurdelen database een unieke toevoeging die zoeken en vinden kinderspel maakt.

Op een eenvoudige wijze kunnen de juiste onderdelen direct naar autotype gezocht worden. Dit is mogelijk via:

  • Kenteken
  • Voertuigmodel
  • Motortype

De artikelen in Partsbase zijn veelal voorzien van duidelijke omschrijvingen, afbeeldingen en - waar nodig - technische informatie. Met 200.000+ artikelen, miljoenen verknopingen en 10.000+ autotypen is Partsbase dermate uitgebreid dat de kans zeer klein is dat u niet uw onderdeel vindt of dat u het verkeerde onderdeel bestelt. Binnen een paar muisklikken krijgt u een helder overzicht van alle onderdelen van het ingevoerde model.

Ga daarom snel naar www.partsbase.nl